Schokkende docuserie De villamoord vanaf woensdag te zien op NPO 2

Schokkende docuserie De villamoord vanaf woensdag te zien op NPO 2
Arnhemse villamoord ontrafeld

Kijktip :

Het wordt nog altijd beschouwd als één van de grootste gerechtelijke dwalingen in de Nederlandse geschiedenis: de Arnhemse villamoord. In de schokkende en onthullende documentaireserie De villamoord horen we het echte verhaal van deze zaak.

Wat is er gebeurd?
In september 1998 reageert Nederland geschokt op een gruwelijke roofmoord in Arnhem. Negen mannen hebben een grote inbraak in een Arnhemse villa beraamd, waarbij de 63-jarige vrouw des huizes door het hoofd wordt geschoten en overlijdt. Haar 33-jarige vriendin raakt lichtgewond door een schampschot en wordt voor dood achtergelaten.

Schuld en onschuld
Inmiddels staat deze zaak bekend als de Arnhemse villamoord en voor deze driedelige docuserie gingen de makers langs bij een aantal van de veroordeelde mannen, hun advocaten en familieleden. Zij vertellen hun schokkende verhaal: enkele maanden na de roofmoord worden negen mannen opgepakt en veroordeeld tot vijf tot twaalf jaar in de gevangenis. Maar waren deze mannen wel schuldig? En zo niet, wat is er dan wél gebeurd?

De driedelige documentaireserie De villamoord is van woensdag 15 tot en met vrijdag 17 januari dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van de docuserie De villamoord terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende docuserie De villamoord vanaf woensdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV