Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 23 februari met 1100 brieven

Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 23 februari met 1100 brieven
Yvon Jaspers gaat langs bij de hoopvolle boeren

Nieuws :

Vanaf 23 februari kunnen we dan echt weer genieten van een nieuw seizoen van Boer zoekt vrouw. Begin september hebben de tien boeren zich aan ons voorgesteld en nu krijgen we te zien hoe het verder met ze gaat. Dat begint uiteraard weer met het bezorgen van de brieven.

1100 stuks
En dat zijn er nogal wat. Dit seizoen zijn er zo'n 1100 brieven en pakketjes naar de negen boeren en de boerin verstuurd. Welke vijf boeren hebben de meeste brieven gekregen en zullen dus gevolgd worden in het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw? En van welke boeren zullen we de avonturen verder volgen via de website van Boer zoekt vrouw?

Ware liefde
De tien boeren van alle leeftijden hebben allemaal dezelfde hoop: de ware liefde vinden via het immens populaire programma van KRO-NCRV. In de eerste aflevering, op zondag 23 februari, is te zien hoe Yvon Jaspers de boeren bezoekt en de brieven en pakketjes komt afleveren. Na deze aflevering zal het programma het vaste traject volgen via speeddates, dagdates en de logeerweek.

Het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 23 februari met 1100 brieven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier