Vanavond op tv: telefilm Hemelrijken, docuserie De villamoord en meer

Vanavond op tv: telefilm Hemelrijken, docuserie De villamoord en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 januari

Kijktip :

Vanavond staat de tweede telefilm Hemelrijken op het programma, maar later op de avond is ook de eerste aflevering van de schokkende en onthullende documentaireserie De villamoord te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Telefilm: Hemelrijken

NPO 3
20:25 uur

In de reeks Nederlandse telefilms op NPO 3 is vanavond de misdaadfilm Hemelrijken te zien. De film gaat over Kelly. Wanneer zij uit de gevangenis komt, keert ze terug naar haar Eindhovense geboortewijk Hemelrijken. Hoewel haar zus Samantha zelf nauwelijks kan rondkomen, helpt ze haar met werk en onderkomen. Een oude bekende eist geld terug van Kelly. Dan stapelen de financiële problemen zich op en ziet zij geen andere oplossing dan voor hem te gaan dealen.


Down met Johnny: F16-wens

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. Eerst Maurice. Hij droomt van kinds af aan om F16-piloot te worden, maar tijdens zijn opleiding bij de luchtmacht wordt Maurice getroffen door een hersenvliesontsteking. Broer Pascal vindt het heel moeilijk om te zien dat Maurices wens nooit zal uitkomen en hij besluit dat daar verandering in moet komen. Verder dj Jan en de Up en Down Discoshow, die willen optreden op een Mega Piraten Festijn.


Terug: Flipping Bangers

Discovery
20:30 uur

Vanavond start het tweede seizoen van Flipping Bangers, elke woensdag om 20:30 uur op Discovery. Autoliefhebbers Will Trichet en Gus Gregory besloten hun ultieme passie te volgen: het opknappen van oude auto's die niemand wil restaureren. Ze gaven hun goedbetaalde banen op, om zich op dit risicovolle avontuur te storten. In het nieuwe seizoen van Flipping Bangers beginnen ze met het opknappen van een Audi TT van begin 2000.


Docu: De waarheid over suiker

RTL Z
21:30 uur

Documentaire waarin de Britse journalist Fiona Phillips onderzoekt of suiker echt zo'n groot gezondheidsrisico met zich meebrengt als in actuele nieuwsberichten wordt beweerd. Wat doet suiker met ons lichaam en wat zijn de gezondheidsvoordelen als we minder suiker tot ons nemen? Vier vrijwilligers proberen hun suikerinname met maar liefst 80% te verminderen. De waarheid over suiker blijkt verrassender te zijn dan Fiona ooit had kunnen bedenken.


Nieuw: De Villamoord

NPO 2
22:20 uur

Deze week is de driedelige documentaireserie De Villamoord, over de mogelijk grootste gerechtelijke dwaling in de Nederlandse geschiedenis, te zien op NPO 2. Woensdag, donderdag en vrijdag rond 22:20 uur. In de volksmond wordt deze moord de Arnhemse Villamoord genoemd. In de serie gaan de makers langs bij een aantal van de veroordeelde mannen, hun advocaat en familieleden.


Docu: On the President's Orders

NPO 2
23:10 uur

Documentaire over de bloedige strijd van de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en drugsgebruikers in zijn land. Hij voert al jarenlang een meedogenloze 'war on drugs' in de straten van Manilla. Hoe ver gaat het 'doodseskader' dat Duterte het land in heeft gestuurd? Bekroonde regisseurs James Jones en Olivier Sarbil onderzoeken de aanhoudende vermoedens dat de Filipijnse politie moorden heeft gepleegd - ondanks het feit dat president Duterte heeft beloofd zijn oorlog tegen drugs te verminderen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: telefilm Hemelrijken, docuserie De villamoord en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV