Nieuw seizoen Dr. Pimple Popper begint donderdag op TLC

Nieuw seizoen Dr. Pimple Popper begint donderdag op TLC
Bulten op lichaam worden professioneel verwijderd

Kijktip :

Het is één van de meest bizarre kijkcijferhits van de afgelopen jaren: Dr. Pimple Popper. Hierin krijgen we een kijkje in de praktijk van dermatoloog Sandra Lee, die mensen af kan helpen van hun bultjes, knobbels, puistjes of zelfs grote gezwellen. De onsmakelijke beelden kunnen op veel belangstelling rekenen.

Nieuw seizoen
Vanaf donderdag 16 januari is het nieuwe seizoen van Dr. Pimple Popper te zien op TLC. Opnieuw komen mensen van heinde en verre om zich te laten behandelen door dr. Lee, want als iemand weet hoe je onwelkome uitstulpingen van het menselijk lichaam moet verwijderen is zij het wel. In dit seizoen zien we onder meer Heather, die een grote bult aan de achterkant van haar been heeft.

Laatste hoop
Verder maken we kennis met Jesse en zijn zus Nelda, die allebei een flinke hoeveelheid bulten op hun lichaam hebben. En voor Margarita is dr. Lee de laatste hoop. Haar zelfvertrouwen is aangetast door een verzameling bulten achter haar oor, die ze angstvallig verborgen probeert te houden. De schaamte voor de bulten heeft een grote impact op Margarita's leven.

Het nieuwe seizoen van Dr. Pimple Popper is vanaf donderdag 16 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Dr. Pimple Popper begint donderdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen