Voor- en nadelen van Michelinsterren zie je in Michelin Stars: Tales from the Kitchen

Voor- en nadelen van Michelinsterren zie je in Michelin Stars: Tales from the Kitchen
Documentaire donderdag te zien op NPO 3

Kijktip :

De uitreiking van de Michelinsterren zorgt altijd voor enorme spanning en zenuwen bij restauranthouders. Deze week werden ze opnieuw uitgereikt, maar wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van de Michelinsterren? De docu Michelin Stars: Tales from the Kitchen zoekt het uit.

Achter de schermen
Michelin Stars: Tales from the Kitchen is op donderdag 16 januari te zien op NPO 3 en biedt een unieke kijk achter de schermen bij verschillende restaurants. Terwijl de chefkoks de meest fantastische gerechten bereiden en bedenken, leeft er een constante spanning in de aanloop naar de uitreiking van de Michelinsterren.

Nadelen
De chefs vertellen over de voor- en nadelen van de prestigieuze uitreiking. Want hoewel de gelijknamige bandenfabrikant de beoordeling ooit in het leven riep om meer mensen in de auto te krijgen, zijn de Michelinsterren inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk statussymbool van restaurants: het kan je zowel maken als breken.

De documentaire Michelin Stars: Tales from the Kitchen is op donderdag 16 januari om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Michelin Stars: Tales from the Kitchen terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voor- en nadelen van Michelinsterren zie je in Michelin Stars: Tales from the Kitchen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV