NCIS: Los Angeles seizoen 10 vanaf vrijdag opnieuw te zien op Net 5

NCIS: Los Angeles seizoen 10 vanaf vrijdag opnieuw te zien op Net 5
In maart 2019 al eens uitgezonden in Nederland

Kijktip :

Vanaf vrijdag 17 januari herhaalt Net 5 het tiende seizoen van de populaire Amerikaanse misdaadserie NCIS: Los Angeles. In deze spin-off van het 'echte' NCIS kijken we mee met een undercoverteam dat opereert in de enorme metropool uit de titel.

Gewond
In de laatste aflevering van het negende seizoen reisden Callen, Sam en Kensi naar Mexico voor een risicovolle undercoveroperatie - die helemaal verkeerd gaat. Hun voertuig wordt geraakt door een raket en het team raakt zwaargewond. Ze zijn niet in staat te communiceren met hun collega's in de Verenigde Staten en moeten ondertussen een veilige weg naar huis zien te vinden, op de vlucht voor de levensgevaarlijke drugskartels.

LL Cool J
Sinds 2009 is NCIS: Los Angeles al te zien op televisie. Nadat de spannende misdaadserie NCIS een doorslaand succes bleek, ging omroep CBS namelijk naarstig op zoek naar mogelijke spin-offs. NCIS: Los Angeles is al bijna net zo succesvol en kent enkele opmerkelijke acteurs in de hoofdrollen. Zo speelt hiphoplegende LL Cool J een belangrijke rol als agent Sam Hanna.

Het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles is vanaf vrijdag 17 januari wekelijks vanaf 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net 5.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NCIS: Los Angeles seizoen 10 vanaf vrijdag opnieuw te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV