Vanavond op tv: Keuringsdienst van waarde over de lekkerbek, nieuw seizoen Dr. Pimple Popper

Vanavond op tv: Keuringsdienst van waarde over de lekkerbek, nieuw seizoen Dr. Pimple Popper
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 16 januari

Kijktip :

Vanavond onderzoekt de Keuringsdienst van waarde één van de populairste vissnacks van Nederland: de lekkerbek. Daarnaast begint er onder meer een nieuw seizoen van Dr. Pimple Popper op TLC. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 16 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van waarde: de lekkerbek

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vanavond in de Keuringsdienst van waarde een onderzoek naar de lekkerbek. Het is een bijzonder visje, hij heeft een huid van paneermeel en hij zwemt het liefst in de frituur. De lekkerbek. Maar welke vis schuilt er eigenlijk onder de korst? Het kan de heek zijn, de kabeljauw, de wijting of de schelvis en zelfs de Zuidoost-Aziatische zoetwatervis Panga. Maar smaken al die vissen dan hetzelfde? De Keuringsdienst gaat proeven.


Terug: Dr. Pimple Popper

TLC
TLC
20:30 uur

Dermatoloog Sandra Lee, beter bekend als Dr. Pimple Popper, is vanaf vanavond terug met nieuwe afleveringen op TLC. De komende weken, elke donderdag om 20:30 uur, helpt ze weer verschillende patiënten die soms al jaren rondlopen met hun probleem. Bultjes, puistjes, knobbels of zelfs grote gezwellen, als er iemand weet hoe je deze onwelkome uitstulpingen van het menselijk lichaam weg moet krijgen, is het wel Sandra Lee.


Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar woont Cora na haar scheiding in een charmant huisje. Veel rust is haar niet gegund, want buren Dick en Thomassina banjeren dagelijks door haar tuin en daar is ze helemaal klaar mee. De buren zeggen op hun beurt dat ze recht van overpad hebben. Ze gebruiken Cora's tuin al 27 jaar om naar de supermarkt te lopen en dat willen ze graag zo houden.


Docu: Michelin Stars: Tales from the Kitchen

NPO 3
NPO 3
22:40 uur

De Michelinsterren zijn een prestigieus begrip in de wereld van chefs, maar het concept heeft ook nadelen voor de restauranteigenaars. De documentaire Michelin Stars: Tales from the Kitchen duikt in de voor- en nadelen, terwijl je de koks de meest fantastische gerechten in elkaar ziet knutselen. De documentaire laat je meekijken met chefs in de spannende periode tot de Michelin-beoordeling.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Keuringsdienst van waarde over de lekkerbek, nieuw seizoen Dr. Pimple Popper of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV