Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: een gesprek met Marco Kroon

Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: een gesprek met Marco Kroon
Frank Evenblij gaat ook langs bij Guus Meeuwis

Kijktip :

Frank Evenblij heeft opnieuw enkele bijzondere gasten weten te strikken voor Evenblij maakt vrienden. In de uitzending van morgen (17 januari) gaat hij namelijk langs bij de geliefde zanger Guus Meeuwis én de verguisde militair Marco Kroon.

'Het is een nacht'
Het is in 2020 precies vijfentwintig jaar geleden dat de keurige Tilburgse student Guus Meeuwis een enorme hit scoorde met het nummer 'Het is een nacht' - nog altijd een Nederpopklassieker. Evenblij bezocht Meeuwis de afgelopen tijd regelmatig om samen terug te blikken op zijn 25-jarige carrière en de vele successen die hij in die tijd heeft geboekt.

Veroordeling
Tegenover de ideale schoonzoon Meeuwis staat een gesprek met de verguisde militair Marco Kroon. Hij kreeg de hoogste militaire onderscheiding van ons land, maar raakte vervolgens meerdere keren in opspraak. Hij werd onlangs veroordeeld wegens wildplassen en agressief gedrag tijdens carnaval, maar ook zijn heldenverhalen worden regelmatig in twijfel getrokken.

Evenblij maakt vrienden is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: een gesprek met Marco Kroon of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV