Ajax - Sparta Rotterdam live op tv

Ajax - Sparta Rotterdam live op tv
Gaat de koploper op zelfde voet verder

Sport :

Op zondag 19 januari spelen Ajax en Sparta in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Sparta Rotterdam

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag gaat met frisse moed van start in de tweede seizoenshelft. Voorlopig doen ze dat nog wel even zonder Daley Blind, die door een hartspierstoornis nog steeds aan de kant staat. Door de komst van Ryan Babel naar Amsterdam en Quincy Promes die weer fit is, is de zaak voor talent Noa Lang wat lastiger.

Sparta
Bij Sparta loopt het dit seizoen allemaal wel redelijk. Op de 11e plaats staat ze 10 punten los van de directe degredatiegrens. In uitwedstrijden is de ploeg helaas nog niet zo succesvol, het wordt wel eens tijd dat daar verandering in komt.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Sparta Rotterdam is zondag 19 januari om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Sparta Rotterdam live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV