Feyenoord - sc Heerenveen live op tv

Feyenoord - sc Heerenveen live op tv
Tweede seizoenshelft Advocaat bij Rotterdammers van start

Sport :

Op zaterdag 18 januari spelen Feyenoord en SC Heerenveen in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 19.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - sc Heerenveen

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Feyenoord start de tweede seizoenshelft met coach Dick Advocaat en zonder eerste keeper Kenneth Vermeer. De kerstvakantie stond voor de Rotterdammers vooral in het teken van bestuurlijk gerommel en daarom zal het voor zowel fans, staf als bestuur lekker zijn dat er weer gevoeltbald gaat worden.

SC Heerenveen
De teneur in Heerenveen is in één seizoenshelft omgeslagen van chagrijn in optimisme: Met behulp van een enorm jonge selectie (inclusief de jongste basiself van de Eredivisie) wist coach Johnny Jansen de ploeg naar de achtste plaatst te lozen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - sc Heerenveen is zaterdag 18 januari om 18.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - sc Heerenveen live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier