VVV-Venlo - PSV live op tv

VVV-Venlo - PSV live op tv
Ernest Faber móét presteren

Sport :

Op zondag 19 januari spelen PSV en VVV Venlo in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Koel in Venlo. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten VVV-Venlo - PSV

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV start de tweede seizoenshelft op de derde plaats. De ploeg krabbelt na het ontslag van Mark van Bommel onder nieuwe trainer Ernest Faber enigszins op, maar het trainingskamp in Dubai leverde ook niet het vertrouwen op waar ze op hadden gehoopt.

VVV Venlo
VVV Venlo had geen beste eerste seizoenshelft. Dit had vooral te maken met de trainer, Robert Maaskant. De manier waarop hij de groep aanstuurde paste niet bij de club. Onder Hans de Koning moet VVV een comeback maken, anders ligt degradatie op de loer.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

VVV-Venlo - PSV is zondag 19 januari om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VVV-Venlo - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV