Zondag Met Lubach vanaf 16 februari terug met nieuw seizoen

Zondag Met Lubach vanaf 16 februari terug met nieuw seizoen
Arjen Lubach start met 11e seizoen

Nieuws :

Zondag Met Lubach was even van de buis, maar het satirische programma van Arjen Lubach keert binnenkort weer terug op televisie. Zondag Met Lubach begint 16 februari met een gloednieuw seizoen bij NPO 3.

Internationale hit
Inmiddels hoort Lubach al tot een van de vaste zondagavondprogramma’s die bij de NPO worden uitgezonden. Over precies een maand start alweer het 11e seizoen van Zondag Met Lubach. In het programma neemt Lubach elke week op geheel eigen wijze het nieuws door. Lubach heeft met verschillende items uit zijn programma al grote hits gescoord. Zo had hij zelfs internationaal een succes te pakken met de video America First – The Netherlands Second. Het afgelopen seizoen had hij het onder meer over het Eurovisie Songfestival en Chinese webshops.

Het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach is vanaf zondag 16 februari wekelijks te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag Met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag Met Lubach vanaf 16 februari terug met nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV