Nieuw programma Hot & Heavy vanaf zaterdag te zien op TLC

Nieuw programma Hot & Heavy vanaf zaterdag te zien op TLC
Koppels met een enorm gewichtsverschil

Kijktip :

Laat het maar aan TLC over om met de bizarste programma-ideeën te komen. Vanaf zaterdag 18 januari kun je op de zender genieten van Hot & Heavy, een realityprogramma waarin drie koppels worden gevolgd waarbij de man slank is en de vrouw zwaar overgewicht heeft.

Tevreden
Hoe gek het ook mag klinken, de koppels in Hot & Heavy zijn helemaal tevreden met hoe ze zijn. De liefde komt namelijk in alle soorten en maten, en soms is het contrast tussen die twee heel groot - zoals in Hot & Heavy. En hoewel ze zelf niet anders zouden willen, krijgen de koppels altijd te maken met de soms keiharde oordelen van de buitenwereld.

Familie
Zelfs hun eigen families hebben soms nogal moeite met de rare samenstelling van de koppels. Hoe gaan de stellen om met alle meningen? En wat vinden de mannen ervan als de vrouwen overwegen aan hun gewicht te werken of een operatie te ondergaan? De liefde blijft altijd overeind, maar ondertussen nemen de spanningen in de relatie wel toe.

Het nieuwe programma Hot & Heavy is vanaf zaterdag 18 januari wekelijks om 21.00 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Hot & Heavy vanaf zaterdag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV