Verslag Eurosonic Noorderslag 2020 zaterdag te zien op NPO 3

Verslag Eurosonic Noorderslag 2020 zaterdag te zien op NPO 3
Muziekfestival in Groningen

Kijktip :

Sinds 1996 wordt het muziekfestival Eurosonic Noorderslag elk jaar in januari georganiseerd in Groningen. Artiesten uit heel Europa reizen af naar de noordelijke provinciehoofdstad om op te treden. Op zaterdag 18 januari zijn de hoogtepunten te zien op NPO 3.

Nieuwe muziek
Noorderslag biedt relatief onbekend talent al jaren een groot podium: dit is de plek waar ze definitief kunnen doorbreken. De Nederlandse popmuziek is goed vertegenwoordigt op het festival, maar ook jonge Europese muzikanten maken hun opwachting. In dit festivalverslag is er veel aandacht voor de talenten, zie je de uitreiking van de Popprijs, de Noorderslagsessies en diverse optredens.

Line-up
Dit jaar staan er ook een aantal namen op het programma die al een landelijke doorbraak achter de rug hebben. Beste zangers-deelnemer Davina Michelle, Songfestivalwinnaar Duncan Laurence en hiphopper Frenna maken bijvoorbeeld hun opwachting. Verder treden onder anderen Geike Arnaert (bekend van de hit 'Zoutelande'), Merol, Roxeanne Hazes, Ruben Annink en rapper Snelle op.

Het verslag van Eurosonic Noorderslag 2020 is op zaterdag 18 januari om 23.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Eurosonic Noorderslag 2020 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verslag Eurosonic Noorderslag 2020 zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen