Vanavond op tv: nieuw seizoen NCIS: Los Angeles, Marco Kroon in Evenblij maakt vrienden en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen NCIS: Los Angeles, Marco Kroon in Evenblij maakt vrienden en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 januari

Kijktip :

Vanavond biedt de tv weer een gevarieerd aanbod. Naast de laatste aflevering van Professors op pad en de terugkeer van de Eredvisie ook een nieuw seizoen van NCIS: Los Angeles en een gesprek met Marco Kroon in Evenblij maakt vrienden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Professors op pad

NPO 2
NPO 2
19:55 uur

In de laatste aflevering van Professors op pad worden prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prof. dr. Joop Schaminée door boswachter Luc Hoogenstein met de boot meegenomen naar het Naardermeergebied. Het bijzondere laagveengebied bestaat uit open plassen, moerasbossen, rietlanden met trilveen en hooilanden op het zeer moerassige veen. De professors wagen zich er zelfs aan om een stap te zetten op het verraderlijk uitziende trilveen.


NCIS: Los Angeles: start seizoen 10

NET 5
NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond zendt Net5 het tiende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie NCIS: Los Angeles opnieuw uit. Elke vrijdag zijn er vanaf 20:30 uur dubbele afleveringen te zien. De afleveringen werden vanaf maart 2019 voor de eerste keer uitgezonden op Net5. In de eerste aflevering van het tiende seizoen gaan Callen, Sam en Kensi, ernstig gewond en niet in staat om te communiceren met het team in de Verenigde Staten, op zoek naar een veilige weg naar huis.


Evenblij maakt vrienden: Guus Meeuwis en Marco Kroon

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

In deze aflevering van Evenblij maakt vrienden gaat Frank Evenblij op bezoek bij zanger Guus Meeuwis en militair Marco Kroon. Afgelopen jaar ontmoette Frank Guus Meeuwis meerdere keren om zijn 25-jarig succes te vieren en vooral om te ontdekken hoe zo'n gewone jongen zo'n grote ster kon worden. Verder een bezoek aan Marco Kroon, verguisd wegens zijn vermeende misstappen in eigen land. Is hij een held of een ellendeling?


Terug: NOS Studio Sport Eredivisie

NPO 1
NPO 1
22:15 uur

De eredivisie gaat vanavond weer verder na de winterstop. In het NOS-programma Studio Sport Eredivisie is een samenvatting van de wedstrijd van vanavond, PEC Zwolle - FC Utrecht, te zien. Daarnaast is er een terugblik op de trainingskampen van de eredivisieclubs tijdens de winterstop en een vooruitblik op het komende speelweekend én de tweede seizoenshelft. De samenvattingen zijn zaterdag rond 22:30 uur en zondag rond 19:00 uur te zien in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen NCIS: Los Angeles, Marco Kroon in Evenblij maakt vrienden en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier