Prachtige sci fi-film Prometheus vanavond te zien op Veronica

Prachtige sci fi-film Prometheus vanavond te zien op Veronica
Film ook te streamen via onder meer Pathé Thuis

Kijktip :

Ridley Scott waagde zich in 2012 aan een film in het Alien-universum. Prometheus speelt zich dertig jaar vóór de gebeurtenissen in de eerste Alien-film af, waarmee Scott in 1979 doorbrak. Prometheus is vanavond te zien op Veronica en te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Het is het jaar 2100. Een team wetenschappers ontdekt een patroon in de eeuwenoude afbeeldingen in grotten over heel onze planeet. Ze menen dat dit patroon een melkwegstelsel in kaart brengt waar een planeet als de onze bestaat. Volgens hen zouden op deze planeet de scheppers van de mens leven. Wat volgt is een bloedstollende reis naar de donkerste uithoeken van het heelal. Maar in plaats van antwoorden te krijgen op het ontstaan van de mens op de aarde, moeten ze een angstaanjagend gevecht leveren om de mensheid van de ondergang te redden.

Sterrencast
Wanneer de naam van Ridley Scott aan een project verbonden is, kun je geheid rekenen op een enorme sterrencast. Dat is ook in Prometheus het geval: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba en Guy Pearce zijn onder anderen te zien in deze prachtige film. Prometheus mag dan niet zo goed zijn als Scotts science fictionklassiekers Alien en Blade Runner, het is nog altijd genieten van het bloedstollend spannende verhaal en de schitterende uitstraling van deze film.

De film Prometheus (2012) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 18 januari om 20.00 uur te zien op Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige sci fi-film Prometheus vanavond te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV