Laatste seizoen Smeris begint zondag op NPO 3

Laatste seizoen Smeris begint zondag op NPO 3
Seizoen vijf bestaat uit drie afleveringen

Kijktip :

De komende drie zondagen kunnen we nog één keer genieten van Smeris, de politieserie waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven de rollen van rechercheurs Theo en Willem spelen. In het laatste seizoen belandt het duo zelfs op Bonaire.

Kunstroof
Theo en Willem zijn in dienst van de politie van Tilburg, maar het bureau kampt met een ernstig personeelstekort. Criminelen kunnen schijnbaar ongehinderd hun gang gaan; Tilburg is in de ban van een enorme kunstroof in de stad. Theo en Willem worden belast met het onderzoek naar deze zaak. De sleutel ligt op Bonaire, waardoor ze naar de andere kant van de oceaan moeten.

Misdaadgolf
In de eerste aflevering van het vijfde seizoen is te zien hoe het nijpende tekort aan personeel zijn weerslag heeft op het politiebureau. Willem besluit een stiptheidsactie te organiseren om op die manier aandacht te vragen voor de golf van misdaad die Tilburg teistert. Maar of dat nou wel zo'n goed idee is...

Het laatste seizoen van Smeris is vanaf zondag 19 januari wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Smeris terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste seizoen Smeris begint zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV