Wegmisbruikers vanaf zondag terug op SBS 6

Wegmisbruikers vanaf zondag terug op SBS 6
Snelheidsduivels opnieuw geconfronteerd met rijgedrag

Kijktip :

Vanaf zondag 19 januari is Wegmisbruikers weer terug op SBS 6. Elke week zien we weer een aantal bizarre verkeerssituaties de revue passeren, waarna presentator André van der Toorn de wegmisbruikers confronteert met hun asociale rijgedrag.

Vastgelegd op camera
Van der Toorn is uitgegroeid tot een gevreesd gezicht onder weggebruikers, want als hij uit de auto stapt nadat je aan de kant bent gezet, weet je dat je verkeerd zit. In Wegmisbruikers laat hij beelden zien van de meest asociale en gevaarlijke verkeerssituaties. We hebben het allemaal weleens gezien: rechts inhalen, bumperkleven en bizarre inhaalmanoeuvres. Alles is geregistreerd op camera.

Nationale Politie
De videobeelden zijn afkomstig van de Nationale Politie en zijn niet alleen bedoeld om automobilisten met de mogelijke gevolgen van hun levensgevaarlijke rijgedrag te confronteren. Ook andere weggebruikers komen aan de beurt, van motorrijders tot vrachtwagenchauffeurs en zelfs fietsers. Want iedereen maakt fouten in het verkeer.

Het nieuwe seizoen van Weggebruikers is vanaf zondag 19 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wegmisbruikers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wegmisbruikers vanaf zondag terug op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV