Wereldbeker veldrijden in Nommay live op tv

Wereldbeker veldrijden in Nommay live op tv
Geen Van der Poel en Brand

Sport :

Op zondag 19 november is de voorlaatste wedstrijd in de wereldbeker veldrijden in het Franse Nommay. De cyclocross voor vrouwen en mannen wordt live op tv uitgezonden op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén. Online kun je via de livestream bij Gids.tv kijken.

Vrouwen
Bij de vrouwen is - de inmiddels Nederlands kampioen - Ceylin del Carmen Alvarado sinds de laatste wereldbekerwedstrijd de leider in het algemeen klassement. De laatste twee races won Lucinda Brand. Zij is er alleen niet bij deze zondag, omdat ze op trainingsstage is. De vrouwen starten om 13.30 uur.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 te zien is

Mannen
Ook Mathieu van der Poel is op trainingsstage. Hij miste de eerste drie wereldbekerwedstrijden en won de vier die hij meedeed vervolgens wel. De Belg Toon Aerts leidt het klassement. De mannen starten om 15.00 uur.

De wereldbeker veldrijden in Nommay is zondag 19 januari vanaf 13.30 uur (eerst de vrouwen, vanaf 15.00 uur de mannen) live te zien op NPO 1, België Eén, Eurosport 1 en via een livestream bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wereldbeker veldrijden in Nommay live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier