Nieuw realityprogramma De Kliniek start zondag op RTL 5

Nieuw realityprogramma De Kliniek start zondag op RTL 5
Kijk mee met plastisch chirurgen

Kijktip :

RTL 5 strooit aan het begin van het nieuwe jaar met een flink aantal nieuwe realityprogramma's. Na onder meer De douane in actie en Team Parate Eenheid komen ze vanaf zondag 19 januari met iets heel anders: De Kliniek, waarin we achter de schermen kijken bij verschillende praktijken voor plastische chirurgie.

Waar ligt de grens?
Je kunt je afvragen waarom sommige mensen zich graag onder het mes laten nemen door plastisch chirurgen, maar wat is eigenlijk de motivatie van de chirurgen zelf? Waarom zijn ze dit werk gaan doen? Acht plastisch chirugen en cosmetisch specialisten uit heel Nederland vertellen over hun werk en gaan ook in op verschillende vraagstukken. Hoe ver wil je als arts gaan voor het schoonheidsideaal van een cliënt? En waar ligt de grens?

Dagelijks verschil maken
De artsen en specialisten zijn van mening dat ze dankbaar werk doen, omdat ze dagelijks het verschil kunnen maken bij mensen die iets aan hun uiterlijk willen veranderen. Het feit dat de schaamte in de plastische chirurgie steeds meer afneemt draagt bij aan het goede gevoel dat de artsen overhouden aan hun werk. Artsen en specialisten uit vijf klinieken (Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Velp) worden gevolgd.

Het nieuwe realityprogramma De Kliniek is vanaf zondag 19 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van De Kliniek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma De Kliniek start zondag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier