Vanavond bij Op1: Erland Galjaard over SBS en Jan Lammers bespreekt de GP in Zandvoort

Vanavond bij Op1: Erland Galjaard over SBS en Jan Lammers bespreekt de GP in Zandvoort
DIt zijn de gasten van vrijdag 17 januari 2020

Kijktip :

Vanavond, vrijdag 17 januari, staan voor de tweede keer Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand centraal in de talkshow Op1. Elke werkdag zal een ander tv-koppel de talkshow voor hun rekening nemen.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van vrijdag 17 januari

  • Marjolein Faber, senator voor de PVV, las van de week de 12-jarige klimaatactivist Lars Westra de les: hij zou zich laten indoctrineren door zijn ouders. Wat bewoog haar? En wat vindt ze van de felle kritiek die ze kreeg op haar optreden? Ze doet bij Op1 haar verhaal.

  • De vrijdagse persconferentie van de minister-president na de ministerraad bestaat vandaag precies 50 jaar. Xander van der Wulp vertelt hoe het wekelijkse gesprek zich heeft ontwikkeld, van de sigaren met Piet de Jong tot de soepele praatjes van Mark Rutte. Maar ook de relatie van Jan-Peter Balkenende met de pers en hoe Mark Rutte de persconferentie terugbracht naar Nieuwspoort.

  • Karlijn van Houwelingen heeft in haar leven niet zo veel aan seks gedacht als sinds haar correspondentschap voor het AD in de Verenigde Staten. Het verslaan van verkiezingen daar leidde haar langs stripclubs, #metoo experts en christenen die de president avontuurtjes met pornoactrices vergeven. Daarom schreef ze het boek ‘Dit is Amerika. Over status, macht en sekse in Trumps macholand’.

  • Op 3 mei keert de Formule 1, na 35 jaar afwezigheid, eindelijk weer terug naar Nederland. Op 3 mei zijn de ogen van de hele racewereld gericht op de Zandvoortse duinen, dus sportief directeur Jan Lammers doet er alles aan om het circuit startklaar te maken. Om alvast warm te draaien dook de redactie van Andere Tijden Sport in de archieven en verzamelde fraaie beelden rondom de Grand Prix van Zandvoort, die van 1952 en 1985 gehouden werd. Presentator Tom Egbers zit samen met Jan bij Op1 en laat ons de racehelden van weleer en de bolide’s van toen zien.

  • Erland Galjaard praat vanavond bij Op1 over de koers van SBS. Linda de Mol, Gordon en Wendy van Dijk stapten een jaar geleden over van RTL naar  SBS. Is hij tevreden over de zender? Ook vertelt hij over een nieuw opvallend reality-programma.

De nieuwe latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Erland Galjaard over SBS en Jan Lammers bespreekt de GP in Zandvoort of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier