Australian Open 2020 live op tv

Australian Open 2020 live op tv
Compleet verslag vanuit Melbourne

Sport :

UPDATE: Lees hier alles over de vrouwenfinale op de Australian Open.

Het eerste grandslamtoernooi van het jaar in het tennis is de Australian Open. Tussen maandag 20 januari en zondag 2 februari nemen de beste tennissers van de wereld het tegen elkaar op in Melbourne.

Eurosport
Sportzender Eurosport doet uitgebreid live verslag van de Australian Open. Met de belangrijkste livewedstrijden op de tv-zender Eurosport 1 en Eurosport 2 en daarnaast alle overige tenniswedstrijden in Melbourne via de livestreams van de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 en op welke zender Eurosport 2 te zien is.

Nederlanders
Er doen drie Nederlanders mee aan het hoofdtoernooi van de Australian Open. Bij de vrouwen de als negende geplaatste Kiki Bertens en Arantxa Rus. In het mannentoernooi heeft Tallon Griekspoor zich geplaatst via de kwalificaties.

Hoe laat?
Bekijk hier hoe laat Kiki Bertens speelt, hoe laat Arantxa Rus in actie komt of wanneer Tallon Griekspoor speelt.

Mannen
Novak Djokovic is de titelverdediger in Melbourne. Een jaar geleden won hij in de finale van Rafael Nadal, de huidige nummer één van de wereld. Roger Federer heeft vooraf aangegeven er niet veel van te verwachten, omdat hij niet fit genoeg is.

Vrouwen
De Japanse Naomi Osaka won vorig jaar haar eerste Australian Open. Dit jaar is ze als derde geplaatst, achter Ashleigh Barty en Karolina Pliskova. Serena Williams kan dit jaar haar achtste Australian Open winnen.

De Australian Open 2020 is van maandag 20 januari en zondag 2 februari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 en 2 op tv en online via de Eurosport Player.

Bekijk hier welke sport je in februari live op Eurosport 1 ziet.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Australian Open 2020 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV