Kiki Bertens op de Australian Open live op tv

Kiki Bertens op de Australian Open live op tv
Nederlandse in achtste finale

Sport :

Kiki Bertens speelt op maandag 27 januari in de vroege ochtend in de achtste finale van het grandslamtoernooi Australian Open tegen Garbiñe Muguruza. Eurosport 1 doet live verslag op tv.

Hoe laat?
Bertens speelt maandag de derde partij in de Rod Laver Arena. Daarvoor zijn vanaf 01.00 uur een vrouwen- en een mannenwedstrijd. De verwachting is dat Bertens - Muguruza tussen 05.30 en 07.00 uur begint.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 te zien is.

Eerste rondes
Vorig jaar ging Kiki Bertens er al in de tweede ronde uit. De Nederlandse is als negende geplaatst en won in de eerste rondes zonder setverlies van Irina-Camelia Begu Arina Rodionova en Zarina Diyas.

Tegenstander
De tegenstander van Bertens in de achtste finale is Garbiñe Muguruza uit Spanje. Zij staat op de 32e plek op de WTA-wereldranglijst. De 26-jarige won twee grand slams: Roland Garros in 2016 en Wimbledon in 2017. In datzelfde jaar bereikte ze in Melbourne de kwartfinale, haar beste prestatie op de Australian Open.

Bertens - Muguruza is zaterdag 25 januari rond 06.00 uur live te zien bij Eurosport 1 op tv en online via de Eurosport Player.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens op de Australian Open live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier