Smeris kijken, terugkijken en vooruitkijken

Smeris kijken, terugkijken en vooruitkijken
Wanneer, waar en hoe kijk je de serie?

Gemist :

Vanaf zondagavond 19 januari is het vijfde seizoen van Smeris te zien op NPO 3. Waar is die serie nu eigenlijk te kijken, terug te kijken en vooruit te kijken? Gids.tv zet alle mogelijkheden op een rij.

Op tv: NPO 3

Elke zondagavond zie je de nieuwste aflevering van Smeris om 20.15 uur op NPO 3. De uitzending wordt herhaald op de donderdagavond om 22.35 uur op NPO 3.

Terugkijken: Gids.tv en NPO Start

Het terugkijken van de laatste aflevering van Smeris is heel simpel: je kunt gewoon op deze site blijven hangen! Via Gids.tv kun je namelijk elke week de meest recente aflevering van Smeris terugkijken. Dit is overigens ook mogelijk via NPO Start.

Vooruitkijken: NPO Start Plus

Je kunt sinds eind 2019 ook afleveringen van series vooruitkijken. Dit kan als je een abonnement afsluit op de streamingdienst NPO Start Plus. In het geval van Smeris kun je daar de drie afleveringen van het vijfde seizoen nu al kijken.

De misdaadserie Smeris is vanaf zondag 19 januari drie zondagen om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Smeris terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Smeris kijken, terugkijken en vooruitkijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV