Top 5 films om de Blue Monday lachend te bestrijden

Top 5 films om de Blue Monday lachend te bestrijden
Heerlijke feelgood om echt blij van te worden!

Kijktip :

Maandag is het Blue Monday en pakken donkere wolken zich samen, want dan moeten we ons opmaken voor de meest deprimerende dag van het jaar. Goede voornemens die mislukken, salaris dat nog niet gestort is en donker en druilerig weer. Bekijk hieronder 5 ijzersterke films die het Blue Monday-gevoel laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Intouchables (2011, IMDb ★ 8,5)
Als er één ultieme feelgood-film is om deze vreselijke dag te bestrijden, dan is het deze Franse klassieker wel. Een heerlijk verhaal over de vriendschap tussen een invalide miljonair en een immigrant uit de achterbuurten van Parijs. Met Omar Sy en François Cluzet in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film Intouchables kunt streamen.

2. Jojo Rabbit (2019, IMDb ★ 8,0)
Deze film draait op dit moment in de bioscoop en is een kleurrijke komedie die is geschilderd met de zwartste penseel uit de doos. Het verhaal volgt de avonturen van de 10-jarige Jojo (Roman Griffin Davis) in zijn eerste stappen binnen de Hitlerjugend. Zijn grote droom: De persoonlijke bodyguard van Adolf Hitler (Taika Waititi) worden. Een geweldige film waarbij de tranen over je wangen biggelen van het lachen (en misschien toch ook wel het huilen). Lees hier meer over de film Jojo Rabbit.

Lees hier de filmrecensie van Jojo Rabbit

3. Blinded by the Light (2019, IMDb ★ 6.9)
Heerlijke inspirerende feelgoodfilm over dromen, leven en de kracht van muziek. Als de Brits-Pakistaanse tiener Javed (Viveik Kalra) in aanraking komt met de muziek van Bruce Springsteen, komt zijn leven totaal op zijn kop te staan. Lees hier waar je de film Blinded by the Light kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Blinded by the Light

4. Wild Rose (2018, IMDb ★ 7,2)
Een heerlijke en sprankelende countrymuziek-film met lef en moederliefde als hoofdthema's. Drama gemixt met komedie is een must-see op dagen zoals Blue Monday. Het verhaal gaat over Rose-Lynn Harlan, die ervan droomt een countryster te worden in Nashville. Lees hier waar je de film Wild Rose kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Wild Rose.

5. Hors Normes (2019, IMDb ★ 7,6)
Deze oprechte en hartverwarmende film is nog steeds in de Nederlandse bioscopen te zien. Dit verhaal is uit het leven gegrepen, waarbij twee vrienden zich met hart en ziel inzetten voor kinderen met zwaar autisme. Van de makers van Intouchables is deze film wederom een schot in de roos en laat deze Blue Monday stralen als een lachende en warme zomerzon met een traan. Lees hier meer over Hors Normes.

Lees hier de filmrecensie van Hors Normes.

Nell Williams, Viveik Kalra en Aaron Phagura in de film 'Blinded by the Light'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 films om de Blue Monday lachend te bestrijden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV