Vanavond op tv: Nieuwe seizoenen Smeris en Holland – België, start De Kliniek en meer

Vanavond op tv: Nieuwe seizoenen Smeris en Holland – België, start De Kliniek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 januari

Kijktip :

Vanavond kunnen fans van Smeris eindelijk weer genieten van een nieuw seizoen. Ook van de spelshow Holland – België gaat een nieuwe reeks van start. Daarnaast kun je genieten van het nieuwe programma De Kliniek. Houd je meer van sport, dan is het verstandig om over te schakelen naar de Australian Open, die vandaag van start gaat… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Holland - België

RTL 4
20:00 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten de Nederlanders over Belgische gewoontes en tradities? Hoe kunnen de Belgen de Nederlanders ervan overtuigen dat het in Vlaanderen toch zoveel plezanter is? Het Nederlandse team wordt aangevoerd door Ruben Nicolai. De teamcaptain van het Belgische team is Niels Destadsbader. Art Rooijakkers en Jonas van Geel presenteren de spelshow.

Deelnemers
In de eerste aflevering van Holland-België krijgt Ruben Nicolai hulp van comedian Najib Amhali en rapper Gers Pardoel. In het Belgische team doen oud-voetballer Wesley Sonck en presentatrice Katja Retsin mee.

Bekijk hier meer deelnemers aan Holland-België dit seizoen.


Nieuw: laatste seizoen Smeris

NPO 3
20:15 uur

Vanavond start het laatste seizoen van de Nederlandse misdaadserie Smeris. Seizoen 5 bestaat uit slechts drie afleveringen, waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven voor de laatste keer de rollen van rechercheurs Theo en Willem spelen.
Dit seizoen heeft het team van politiebureau Tilburg te maken met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Het seizoen draait om een kunstroof in de stad. De sleutel ligt op Bonaire, waardoor Willem en Theo naar de andere kant van de oceaan mogen. De eerste aflevering begint met een door Willem georganiseerde stiptheidsactie om aandacht te vragen voor de golf van misdaad die Tilburg teistert. Maar of dat nou wel zo'n goed idee is...

Vooruitkijken
Bekijk de eerste beelden van Smeris seizoen 5 en bekijk het hele seizoen nu al.


Terug: Wegmisbruikers

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en gevaarlijke verkeerssituaties zien. Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Alles wordt vastgelegd op camera. Aan de hand van de videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.


Nieuw: De Kliniek

RTL 5
21:30 uur

In de Vlaamse scripted realityreeks De Kliniek staan bijzondere ziekenhuisverhalen centraal. In dit programma leef je mee en ontdek je welke diagnose wordt gesteld door de vijf artsen, bij patiënten met uiteenlopende symptomen. In elke aflevering zie je twee verhalen die gebaseerd zijn op waargebeurde feiten. De dokters hebben allemaal een sterk karakter en ze hebben ook een luisterend oor voor de patiënten. De Kliniek behandelt veel voorkomende aandoeningen, maar ook psychische, erfelijke en zeldzame ziektes komen aan bod.


Andere Tijden Sport: F1 in Zandvoort

NPO 1
22:10 uur

Deze aflevering van Andere Tijden Sport gaat over de Formule 1-race in Zandvoort. Op 3 mei 2020 is de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort. Met Max Verstappen als vaandeldrager van het Nederlandse racen is de zinderende spanning van het legendarische parcours nu al voelbaar. Andere Tijden Sport ging op zoek naar (amateur)beelden van de Formule 1 op Zandvoort tussen 1948 en 1985. Gemonteerd als 'a day at the races' reizen we terug in de tijd, vanaf de vroege ochtend als de massa toestroomt tot het einde van de middag, als de winnaar met champagne op het podium staat.Start: Australian Open in Melbourne

Eurosport 1
00:50 uur

De Australian Open is het eerste grandslamtoernooi van het jaar in de wereld van tennis. Van maandag 20 januari tot en met zondag 2 februari komen de beste tennissers van de wereld in actie en gaan ze de strijd met elkaar aan in Melbourne. Eurosport doet dit jaar uitgebreid verslag van dit tennistoernooi.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuwe seizoenen Smeris en Holland – België, start De Kliniek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier