Vanavond op tv: nieuwe spelshow 50/50 en nieuw datingprogramma Lang leve de liefde op SBS 6

Vanavond op tv: nieuwe spelshow 50/50 en nieuw datingprogramma Lang leve de liefde op SBS 6
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 januari

Kijktip :

Op de vroege avond zijn vanavond twee nieuwe programma's te zien op SBS 6. Eerst de spelshow 50/50, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz, en vervolgens de datingshow Lang leve de liefde. Maar er is meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: spelshow 50/50

SBS 6
18:25 uur

Vanavond start de nieuwe spelshow 50/50, waarin twee kandidaten vijftig vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen beantwoorden in minder dan een halfuur. De uitzendingen zijn elke werkdag rond 18:25 uur op SBS6. Presentator Winston Gerschtanowitz stelt de deelnemers vijftig vragen, waarbij ze per vraag vijftig procent kans hebben op het juiste antwoord. Ook verdienen ze vijftig euro in hun persoonlijke pot per goed antwoord.


Nieuw: Lang leve de liefde

SBS 6
18:55 uur

In het nieuwe datingprogramma Lang leve de liefde zijn elke werkdag om 19:00 uur op SBS6 'slow dates' te volgen. De deelnemende singles zijn van alle leeftijden. Ze krijgen uitgebreid de tijd voor hun dates, namelijk door gelijk even samen te wonen. Alle dates duren minimaal 24 uur. Die brengen ze met elkaar door in een appartement. Na de eerste 24 uur mogen ze kiezen of ze het appartement verlaten of nog langer blijven. Dan kunnen ze maximaal vijf dagen samen blijven.


Nieuw: Typisch Moerdijk

NPO 2
19:30 uur

De documentaireserie Typisch gaat de komende drie weken over het Noord-Brabantse Moerdijk. Het gewone leven daar wordt vastgelegd en is elke maandag tot en met donderdag rond 19:30 uur te zien op NPO 2. Moerdijk is een dorp met 1100 inwoners, ingesloten door een enorm industriegebied, snelwegen en het Hollands Diep. Vroeger was dit een levendig vissersdorp met een pont naar de overkant, maar met de bouw van de Moerdijkbrug verdween die bedrijvigheid.


Terug: My 600-lb Life

TLC
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van My 600-lb Life, waarin mensen die meer dan 250 kilo wegen de strijd aangaan met hun extreme overgewicht. Elke maandag om 20:30 uur op TLC. Dit seizoen zien we onder andere de twee broers John en Lonnie uit Texas. Een echte band hadden de broers nooit, totdat de vaders van beiden mannen komen te overlijden. Beiden verwerken hun verdriet door middel van eten en komen enorm aan.


Docu: The Forum

NPO 2
22:20 uur

Documentaire die een blik werpt achter de schermen van het World Economic Forum, de ontmoetingsplaats van de wereldwijde elite. Een project dat is bedoeld om de wereld beter te maken, maar werkt dat ook echt? Voor het eerst in de vijftigjarige geschiedenis van het World Economic Forum slaagde een onafhankelijke filmploeg erin een kijkje te nemen achter de schermen.


Start: Apple Tree Yard

Eén
22:50 uur

Vanavond start de vierdelige Britse psychologische thrillerserie Apple Tree Yard op de Vlaamse zender Eén. De afleveringen zijn deze week van maandag tot en met donderdag laat op de avond te zien, wisselend tussen 22:40 en 23:30 uur als begintijd. Bekijk daarvoor de gids voor de komende dagen. Dokter Yvonne Carmichael lijkt het in deze serie allemaal te hebben: een goede carrière, een prachtig huis en een geweldig gezin. Maar niets is wat het lijkt...Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe spelshow 50/50 en nieuw datingprogramma Lang leve de liefde op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV