Linda de Mol presenteert nieuwe spelshow Deze quiz is voor jou

Linda de Mol presenteert nieuwe spelshow Deze quiz is voor jou
Vier fanatieke BN'ers spelen voor goed doel

Nieuws :

Nu ze weet dat de quiz Weet ik veel bij RTL blijft, heeft Linda de Mol het razendsnel over een andere boeg gegooid. Vanaf zaterdag 1 februari presenteert ze namelijk de gloednieuwe spelshow Deze quiz is voor jou op SBS 6, waarin vier BN'ers spelen voor een goed doel.

Iemand in publiek
En dat goede doel is geen organisatie of instantie, maar iemand uit het publiek die het geld heel hard nodig heeft. De toeschouwer weet echter nog van niks en zit lekker op de tribune te genieten van de quiz en misschien wel fanatiek mee te spelen. Aan het einde van het programma wacht echter een daverende verrassing voor die persoon, want: deze quiz is voor jou!

Meegelokt
De persoon in kwestie is aangemeld door een dierbare die van mening is dat hij of zij de financiële steun goed kan gebruiken. Door veel pech en tegenslag zijn ze in de problemen geraakt, maar nu worden ze meegelokt naar de studio voor een gezellig avondje uit, dat nét iets bijzonderder wordt dan ze hadden verwacht. De rest van het publiek én de BN'ers zitten echter ook in het complot.

De nieuwe spelshow Deze quiz is voor jou is vanaf zaterdag 1 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol presenteert nieuwe spelshow Deze quiz is voor jou of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV