Telefilm King of the Road woensdag te zien op NPO 3

Telefilm King of the Road woensdag te zien op NPO 3
Spannende thriller over racistische vrachtwagenchauffeur

Kijktip :

Op woensdag 22 januari is de derde Telefilm van deze winter te zien op NPO 3. Het is de beurt aan de spannende, zenuwslopende thriller King of the Road, mede geproduceerd door KRO-NCRV.

Racistische chauffeur
In King of the Road maken we kennis met de racistische vrachtwagenchauffeur Barry. Hij moet machteloos toezien hoe zijn bijrijder door Marokkaanse jongeren het ziekenhuis in wordt geslagen. Wanneer Barry een vervangende bijrijder krijgt, ontdekt hij tot zijn grote schrik dat het een Marokkaanse Nederlander is: Sadiq.

Internationale rit
De mannen kunnen elkaar niet luchten of zien, en tijdens een internationale rit loopt de spanning tussen het duo dan ook steeds verder op in de cabine van de vrachtwagen. Gedurende hun reis leren ze elkaar echter wel steeds beter kennen. Ontstaat hier een bijzondere vriendschap of leidt het tot een ultieme confrontatie?

De Telefilm King of the Road is op woensdag 22 januari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de Telefilm King of the Road terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Telefilm King of the Road woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV