Vanavond op tv: Fortuna Sittard - Feyenoord (KNVB Beker), docu Zwart ijs en meer

Vanavond op tv: Fortuna Sittard - Feyenoord (KNVB Beker), docu Zwart ijs en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 januari

Kijktip :

Nadat de Eredivisie afgelopen weekend weer is hervat, is het nu ook tijd voor de KNVB Beker om de volgende fase in te gaan. Vanavond wordt onder meer de wedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord gespeeld in de achtste finale. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Fortuna Sittard - Feyenoord (KNVB-beker)

FOX
FOX
20:45 uur

Live verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord in de achtste finales van de KNVB-beker. In de vorige speelronde van het bekertoernooi was Fortuna met 3-0 te sterk voor PEC Zwolle. Feyenoord versloeg Cambuur met 2-1 in Leeuwarden. In de Eredivisie won Fortuna Sittard in oktober met 4-2 van Feyenoord. De Limburgers zullen dus kansen zien op opnieuw te winnen. Aan de andere kant aast Feyenoord op revanche na de nederlaag in de competitie.


Net ff anders: communicatieprobleem

NPO 3
NPO 3
21:15 uur

In deze aflevering van Net ff anders, over jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking, het verhaal van Shanice. Zij wil heel graag op zichzelf wonen, zoals al haar vrienden al doen. Shanice vindt het lastig om haar zaakjes op orde te houden en zolang ze de administratie van haar huishouden niet kan doen, is zelfstandig wonen geen optie. Ze vindt het moeilijk om te communiceren met vreemden. Daar heeft ook dat regelen mee te maken.


Five Days Inside: Verslavingskliniek Jellinek

RTL 4
RTL 4
21:25 uur

In de derde aflevering van Five Days Inside gaat Angela Groothuizen naar JellinekMinnesota in Amstelveen, een kliniek waar mensen proberen van allerlei soorten verslaving af te komen. Ze loopt tijdens de vijf dagen dat ze er verblijft mee met een mannengroep die het intensieve 12-stappenprogramma volgt.


Docu: Zwart IJs

NPO 2
NPO 2
22:40 uur

Documentaire uit 2013 over de band tussen het schaatsen op natuurijs en orthodox-christelijk Nederland. Schaatsen op natuurijs is een oersport in Nederland. Veel topschaatsers komen van het christelijke platteland. Hoewel de Biblelbelt (orthodox christelijk Nederland) tegen topsport is, wordt voor schaatsen een uitzondering gemaakt. Zolang maar niet op zondag, de dag des Heeren, wordt geschaatst.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Fortuna Sittard - Feyenoord (KNVB Beker), docu Zwart ijs en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier