Agatha Christie's Poirot seizoen 5 begint woensdag op RTL 8

Agatha Christie's Poirot seizoen 5 begint woensdag op RTL 8
Komende weken met dubbele afleveringen

Kijktip :

Het vijfde seizoen van de Britse detectiveserie Agatha Christie's Poirot is vanaf woensdag 22 januari opnieuw te zien op RTL 8. De reeks afleveringen was al in 1993 voor het eerst te zien op televisie, maar de serie is nog altijd populair in binnen- en buitenland.

Verdachte sterfgevallen
De beroemde detective Hercule Poirot wordt samen met zijn compagnon, kapitein Arthur Hastings, gevraagd om af te reizen naar het exotische Egypte. Daar hebben een aantal verdachte stergevallen plaatsgevonden. Een groep archeologen heeft onderzoek gedaan naar een graftombe, maar plotseling begonnen er doden te vallen.

Vloek van de farao
Er was sprake van verschillende doodsoorzaken: een hartaanval, een bloedvergiftiging, tetanus en zelfmoord. Aan Poirot en Hastings de schone taak om het mysterie te ontrafelen, terwijl er al wordt gefluisterd over de mogelijke vloek van de farao. Een typische Agatha Christie-toevoeging, want de Britse schrijfster ging het avontuur in haar boeken nooit uit de weg.

Het vijfde seizoen van de misdaadserie Agatha Christie's Poirot is vanaf woensdag 22 januari vier woensdagen vanaf 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op RTL 8.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Agatha Christie's Poirot seizoen 5 begint woensdag op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier