Musical Awards Gala 2020 woensdag te zien op NPO 1

Musical Awards Gala 2020 woensdag te zien op NPO 1
Wie gaan er met de prijzen vandoor?

Kijktip :

Op woensdag 22 januari is het jaarlijkse Musical Awards Gala live te zien op NPO 1. Tijdens dit feestelijke evenement worden de beste musicalproducties van het afgelopen theaterseizoen in het zonnetje gezet.

Categorieën
In een groot aantal categorieën worden prijzen uitgereikt. Daar zitten prijzen als Beste Mannelijke Hoofdrol en Beste Vrouwelijke Hoofdrol bij, maar ook categorieën als Beste Choreografie en Beste Vormgeving/Toneelbeeld. Anastasia en Kinky Boots kregen de meeste nominaties: allebei tien. De uitreiking komt vanuit het RAI Theater in Amsterdam en wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Bekijk hier de volledige lijst met nominaties voor de Musical Awards.

Vakjury
De winnaars van de Musical Awards worden bepaald door een vakjury, die bestaat uit een aantal bekende theatermakers. Onder meer Alex Klaasen en Tania Kross zitten in deze vakjury. Zij bezochten alle producties en baseerden op hun expertise welke musicals de verschillende nominaties verdienden.

Het Musical Awards Gala 2020 is op woensdag 22 januari vanaf 20.35 uur LIVE te zien op NPO 1. Je kunt daarna het Musical Awards Gala 2020 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Musical Awards Gala 2020 woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier