Ajax - Spakenburg live op tv (KNVB-beker)

Ajax - Spakenburg live op tv (KNVB-beker)
Uitverkochte Johan Cruijff Arena

Sport :

Ajax neemt het op woensdag 22 januari op tegen Spakenburg in de achtste finale van de KNVB-beker. De wedstrijd in een uitverkochte Johan Cruijff Arena is om 20.45 uur live te zien op het open kanaal van FOX en FOX Sports 1.

Bekijk hier op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Ajax
De Amsterdammers staan bovenaan de Eredivisie. Na het afgelopen weekend is de voorsprong op nummer twee AZ opgelopen tot zes punten. In de KNVB-beker won Ajax in de vorige ronde met 4-3 bij Telstar.

Spakenburg
Spakenburg versloeg OFC na strafschoppen. De club van trainer Eric Meijers staat negende in de Tweede Divisie. Afgelopen weekend werd ASWH met 1-0 verslagen.

De winnaar van Ajax - Spakenburg speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van Heracles - Vitesse. Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker.

Ajax - Spakenburg is woensdag 22 januari om 20.45 uur live te zien op FOX en FOX Sports. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. De doelpunten en samenvatting van Ajax - Spakenburg zijn ook te zien op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Spakenburg live op tv (KNVB-beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier