Actiefilm Bad Boys II woensdag op Veronica en te streamen via o.a. Videoland

Actiefilm Bad Boys II woensdag op Veronica en te streamen via o.a. Videoland
Will Smith en Martin Lawrence strijden opnieuw tegen criminelen

Kijktip :

In 1995 was de actiecomedy Bad Boys een groot succes. De explosieve regie van Michael Bay én het charisma van hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence brachten veel geld in het laatje, en dus kwam er een vervolg. Bad Boys II is woensdag te zien op Veronica en te streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Agenten Mike Lowrey (gespeeld door Smith) en Marcus Burnett (Lawrence) krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering van xtc-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd die vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld.

Knallend succes
Het duurde maar liefst acht jaar voor er een opvolger kwam, maar in 2003 was het eindelijk zover: Bad Boys II verscheen in de bioscoop. De film had een budget van maar liefst 130 miljoen dollar, maar wist bijna het dubbele terug te verdienen. Letterlijk een knallend succes, dus. Wie dacht dat hiermee een einde kwam aan de Bad Boys-saga heeft het mis: vanaf donderdag 23 januari draait het derde deel, Bad Boys for Life, in de Nederlandse bioscopen. Kunnen Smith en Lawrence hun succesvolle kunstje opnieuw herhalen?

De film Bad Boys II (2003) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is op woensdag 22 januari om 20.30 uur te zien op Veronica.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Bad Boys II woensdag op Veronica en te streamen via o.a. Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier