Johnny de Mol komt met nieuw programma Restaurant Misverstand

Johnny de Mol komt met nieuw programma Restaurant Misverstand
Samenwerking met topkok Ron Blaauw

Nieuws :

Johnny de Mol heeft zich met programma's als SynDROOM en Down met Johnny jarenlang ingezet voor mensen met een verstandelijke beperking, maar voor het nieuwe programma Restaurant Misverstand verlegt hij de aandacht naar Alzheimerpatiënten.

Aan de slag in de horeca
In dit nieuwe programma volgt Johnny negen mensen met dementie. Zij gaan - zonder dat ze enige horeca-ervaring hebben - aan de slag in een echt restaurant, onder de bezielende leiding van de bekende chefkok Ron Blaauw. De patiënten zijn vastbesloten om aan de Nederlandse televisiekijker te laten zien wat je als dementerende nog wél kunt doen.

Meer begrip
Met Restaurant Misverstand hopen Johnny en Ron, in samenwerking met SBS 6 en Alzheimer Nederland, meer begrip voor en kennis over dementie te creëren. Johnny laat als gezicht van het programma op een waardige, ontroerende en soms humoristische manier zien welke maatschappelijke vraagstukken en oplossingen samenhangen met dementie. We zien waar de medewerkers tegenaan lopen, maar ook de lol die ze hebben tijdens het runnen van het restaurant.

Het nieuwe programma Restaurant Misverstand is in het voorjaar van 2020 te zien op SBS 6. Wanneer de exacte uitzenddata bekend worden, lees je dit op Gids.tv. Je kunt, nadat het programma is begonnen, elke aflevering van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol komt met nieuw programma Restaurant Misverstand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier