SBS zoekt kandidaten voor nieuw spelprogramma Million Dollar Island

SBS zoekt kandidaten voor nieuw spelprogramma Million Dollar Island
Expeditie Robinson, maar dan anders

Nieuws :

SBS 6 is op zoek naar kandidaten voor een nieuw, avontuurlijk spelprogramma, dat wel wat weg lijkt te hebben van Expeditie Robinson. Het programma Million Dollar Island zal tussen mei en juli van dit jaar worden opgenomen.

Langer én drukker
Waar de kandidaten van Expeditie Robinson 'maar' 32 dagen moeten overleven op een onbewoond eiland en vaak met ongeveer zestien tot twintig deelnemers zijn, gaat het er in Million Dollar Island behoorlijk anders aan toe. Er zijn namelijk maar liefst honderd mensen op het eiland en je moet zestig dagen zien te overleven om kans te maken op de hoofdprijs.

1 miljoen
En die hoofdprijs is niet niks: de winnaar van het programma maakt kans op maar liefst één miljoen euro. Volgens de wervingscampagne van SBS moet de winnaar het spel slim kunnen spelen. Maar ook andere kwaliteiten zijn van belang: denk jij te beschikken over genoeg doorzettingsvermogen en strategisch inzicht om 2 maanden te overleven en zo kans te maken op jouw deel van het miljoen?

Deelnemers voor Million Dollar Island kunnen zich via de site van SBS 6 aanmelden. Het is nog niet bekend wanneer het programma op tv te zien is, maar zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SBS zoekt kandidaten voor nieuw spelprogramma Million Dollar Island of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier