Donderdag in De Bauers in Argentinië: Frans en Mariska bezoeken lamahouder

Donderdag in De Bauers in Argentinië: Frans en Mariska bezoeken lamahouder
In het dorpje Purmamarca

Kijktip :

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska houden elke donderdagavond een kleine miljoen kijkers aan de buis gekluisterd met hun hilarische avonturen in De Bauers in Argentinië. Deze week staan er opnieuw een paar bijzondere bezoeken op het programma.

Carel Kraayenhof
Frans en Mariska gaan in de uitzending van donderdag 23 januari op bezoek in het kleine dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Ze hebben echter een hele andere reden om Purmamarca aan te doen: ze hebben van de beroemde muzikant Carel Kraayenhof namelijk een bandoneon gekregen, die ze bij een lokale muziekschool willen afleveren.

Lama's
Want wie aan Argentinië denkt, denkt natuurlijk aan de bandoneon. Dat is echter niet het enige dat Frans en Mariska deze week gaan doen. Ze gaan ook langs bij een lamahouder in Santos, die wandeltochten organiseert met lama's. De Bauers zijn echter een beetje huiverig voor de dieren vanwege de spuugreputatie die ze hebben... Eenmaal terug in Salta gaan ze op de barbecue bij de Nederlandse Letty.

De Bauers in Argentinië is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Bauers in Argentinië terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Bauers in Argentinië: Frans en Mariska bezoeken lamahouder of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV