Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: ruzie met autobedrijf

Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: ruzie met autobedrijf
Mr. Visser moet uitsluitsel geven

Kijktip :

Ook deze donderdag (23 januari) krijgt mr. Frank Visser weer een bizarre zaak voor de kiezen. Er is namelijk onenigheid ontstaan tussen een stel dat hun auto inruilde voor een tweedehandsje bij een autobedrijf in Veenendaal. Klinkt simpel, maar dat is het niet.

Gebreken
Samen met Viktor Brand reist mr. Visser af naar Veenendaal. Daar vertellen Jan en Mary dat ze hun oude Renault hebben ingeruild voor een tweedehands Ford bij het autobedrijf G. Bos. Toen ze eenmaal in de auto reden, bleek deze zoveel gebreken te vertonen dat ze hem direct weer inruilden voor de Renault die ze hadden ingeleverd.

Heks
Garagehouder Gerrit beloofde het koppel ook tweehonderd euro schadevergoeding te betalen, uit coulance. Nadat Mary er een boos telefoontje achteraan deed, kwam hij zijn belofte echter niet na. Volgens Gerrit heeft Mary zich namelijk als een 'heks uit Disneyland' gedragen, en nu weigert hij ook maar één cent aan het stel te betalen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: ruzie met autobedrijf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier