Spelshow Mensenkennis start vrijdag op SBS 6

Spelshow Mensenkennis start vrijdag op SBS 6
Hoe loopt de verborgen camerasituatie af?

Kijktip :

Vanaf vrijdag 24 januari is op SBS 6 de nieuwe spelshow Mensenkennis te zien. Wie kan het beste voorspellen wat iemand zal doen in een verborgen camerasituatie? Kim-Lian van der Meij presenteert het programma, waarin een honderdkoppig publiek strijdt om de winst.

Geen BN'ers meer
Het programma Mensenkennis was al eerder op televisie te zien, maar het werd destijds gespeeld met bekende Nederlanders. Die zijn nu uit de studio verdwenen; zij hebben plaatsgemaakt voor een tribune van honderd deelnemers, die strijden om een mooie geldprijs. De honderd kandidaten zijn samen 10.000 euro waard en de deelnemers die overblijven mogen dit bedrag verdelen.

Grappige filmpjes
Kim-Lian van der Meij laat de deelnemers een aantal bijzondere, opmerkelijke en bovenal grappige filmpjes zien. In de filmpjes worden nietsvermoedende mensen plotseling geconfronteerd met lastige dilemma's. Het publiek moet vervolgens beslissen hoe de situatie af zal lopen. De kandidaten die het foute antwoord geven, vallen af.

Het nieuwe programma Mensenkennis is vanaf vrijdag 24 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mensenkennis terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spelshow Mensenkennis start vrijdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier