Vanavond op tv: NAC - PSV (KNVB Beker), Keuringsdienst van waarde over paella en meer

Vanavond op tv: NAC - PSV (KNVB Beker), Keuringsdienst van waarde over paella en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 23 januari

Kijktip :

De kwartfinales van het bekertoernooi lijken een Eredivisie-onderonsje te worden. AZ, FC Utrecht, Vitesse, Ajax en sc Heerenveen zijn al door en vanavond kan PSV zich bij hen gaan voegen. De Eindhovenaren staat echter een heet avondje te wachten op bezoek bij NAC Breda. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 23 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van waarde: paella

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vanavond onderzoekt de Keuringsdienst van waarde het Spaanse gerecht paella. Hollanders houden van Spanje, en in Spanje houden ze van paella. Om de smaak van Spanje ook in Nederland in huis te halen eten we aan de keukentafel maar wat graag deze Spaanse klassieker. Het geheim van paella zit hem volgens de Spanjaarden in de juiste rijst, maar of dat de rijst is die wij in Nederland kopen is het geheim van de supermarkt.


De Bauers in Argentinië: lama's

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te leveren bij een muziekschool. Ook gaan ze op bezoek bij lamahouder Santos, die wandeltochten organiseert met lama's.


Nieuw: Expeditie Robinson NL vs. BE

VIER
VIER
20:35 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Expeditie Robinson met onbekende Nederlanders en Belgen. De uitzendingen zijn in België op de commerciële zender VIER, die in Nederland niet te ontvangen is. Bij ons is dit seizoen on demand te zien bij Videoland. In deze reeks van Expeditie Robinson nemen acht onbekende Nederlanders en acht onbekende Belgen het 32 dagen lang op een onbewoond eiland tegen elkaar op.


Live: NAC - PSV (KNVB beker)

FOX
FOX
20:45 uur

Live verslag van de wedstrijd NAC Breda - PSV in de achtste finales van de KNVB-beker. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur. In de vorige speelronde van het bekertoernooi won PSV met 2-1 bij amateurclub GVVV. NAC won met 1-0 bij Sparta Nijkerk. PSV is de nummer vier van de Eredivisie en staat één punt achter nummer drie Willem II. NAC is momenteel de nummer vijf in de Keuken Kampioen Divisie. De achterstand op koploper Cambuur is zeven punten.


Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met autobedrijf G. Bos. Hier ruilden ze hun Renault in voor een tweedehands Ford, maar die bleek zoveel gebreken te vertonen dat ze hem direct weer terugruilden voor hun oude auto. Garagehouder Gerrit beloofde uit coulance 200 euro terug te betalen, maar na een boos telefoontje van Mary kwam hij zijn belofte niet na.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: NAC - PSV (KNVB Beker), Keuringsdienst van waarde over paella en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier