Spelshow BankGiro Loterij The Wall vanaf vrijdag terug op SBS 6

Spelshow BankGiro Loterij The Wall vanaf vrijdag terug op SBS 6
Wie gaat er met een enorm geldbedrag naar huis?

Kijktip :

Het spel met de ballen is vanaf vrijdag 24 januari terug op SBS 6. En nee, we hebben het niet over Lingo. In BankGiro Loterij The Wall gaat het om veel grotere bedragen, want de deelnemers kunnen, door slim te spelen én een flinke portie geluk, met meer dan een miljoen euro naar huis.

Vragen en ballen
BankGiro Loterij The Wall wordt elke week gespeeld door een team van twee personen. Eén kandidaat bevindt zich ergens in de studio in een afgesloten, geluidsdichte ruimte. Die persoon moet een aantal vragen beantwoorden. De andere kandidaat moet, in een volle studio en met Winston Gerschtanowitz, de plekken aanwijzen waarvandaan de groene of rode ballen zullen vallen.

Lees hier hoe het spel The Wall werkt.

Op- en aftrekken
De kandidaat in de studio baseert zijn keuzes op het verwachte antwoord van de kandidaat die de vragen beantwoord. Weet die het antwoord op de vraag? Onderaan de muur staan verschillende de vragen, waar de ballen in kunnen vallen. Bij een goed antwoord wordt de bal groen en wordt het betreffende bedrag opgeteld bij het totaalbedrag, bij een fout antwoord is de bal rood en gaat het bedrag eraf.

BankGiro Loterij The Wall is vanaf vrijdag 24 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van BankGiro Loterij The Wall terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spelshow BankGiro Loterij The Wall vanaf vrijdag terug op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier