De Scheetjes tijdelijk door SBS van de buis gehaald na tegenvallende kijkcijfers

De Scheetjes tijdelijk door SBS van de buis gehaald na tegenvallende kijkcijfers
De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire komt niet in de buurt van Chateau Meiland

Nieuws :

De verwachtingen waren hooggespannen toen SBS aankondigde dat De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire op tv zou komen. Maar nu is bekendgemaakt dat Karin en Hans met hun realityserie tijdelijk van de buis verdwijnen en naar een andere dag en tijdstip moeten verhuizen. Dat heeft een woordvoerder van SBS laten weten aan Shownieuws.

‘Kijkcijfers lager dan gehoopt’
Het is nog niet bekend wanneer de laatste afleveringen worden uitgezonden. “Helaas is gebleken dat er onvoldoende belangstelling is voor de avonturen van Hans en Karin”, laat SBS aan Shownieuws weten. “De kijkcijfers waren lager dan gehoopt.”

Scheetjes kunnen niet tippen aan succes Chateau Meiland
Bij De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire werd de vergelijking met Chateau Meiland al snel gemaakt. In beide series wordt een stel uit Ik Vertrek gevolgd en Hans en Karin werden op hetzelfde uitzendtijdstip van de Meilandjes gezet. Chateau Meiland trok doorgaans een miljoenenpubliek, de Scheetjes kwamen hier niet bij in de buurt.

Het is nog niet bekend wanneer de laatste twee afleveringen van De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire worden uitgezonden. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten tot nu toe van De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Scheetjes tijdelijk door SBS van de buis gehaald na tegenvallende kijkcijfers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier