Vanavond op tv: nieuw seizoen Gort over de grens, terugkeer BankGiro Loterij The Wall en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Gort over de grens, terugkeer BankGiro Loterij The Wall en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 januari

Kijktip :

Vanavond legt SBS 6 weer een heet ijzer in het vuur van de kijkcijferstrijd. De spelshow BankGiro Loterij The Wall keert namelijk terug op televisie. Verder onder meer een nieuw seizoen van Gort over de grens. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Gort over de grens

NPO 2
19:50 uur

In het nieuwe seizoen van de culinaire reisreportageserie Gort over de grens reist wijnboer Ilja Gort door Spanje. Zijn reis is de komende zes vrijdagen rond 19:55 uur te zien op NPO 2. Met zijn snor wapperend in de wind, rijdend over smalle landweggetjes gaat Ilja Gort op zoek naar de Spaanse passie. Het nieuwe seizoen staat bol van verrassende ontmoetingen en prachtige bekende én onbekende plekken.


Nieuw: Mensenkennis

SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. De mensen die de meeste mensenkennis hebben gaan met een geldprijs naar huis. Kim-Lian van der Meij presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes. De mensen worden onvoorbereid geconfronteerd met dilemma's. Aan de mensen in de studio de vraag hoe het afloopt.


Wallander: laatste seizoen

Eén
20:35 uur

Vanaf vanavond is het vierde en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Wallander opnieuw te zien op de Vlaamse zender Eén. De drie afleveringen uit 2016 zijn de komende vrijdagen om 20:35 uur te zien. Wallander moet in de eerste aflevering de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt hem zwaar. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships. Wallander komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond.


Terug: BankGiro Loterij The Wall

SBS 6
21:25 uur

Vanaf vanavond is de spelshow The Wall elke vrijdag om 21:25 uur te zien op SBS6. In dit programma proberen de deelnemers, door vragen te beantwoorden, geld te verdienen. Groene en rode ballen vallen langs de twaalf meter hoge muur naar beneden in het vak van een geldbedrag. Het zorgt voor een achtbaan van emoties voor de speler die voor de muur staat. Hij of zij moet ook blindelings vertrouwen op zijn of haar partner en zijn of haar algemene kennis inschatten. Lees hier meer over hoe The Wall werkt.


Evenblij maakt Vrienden: o.a. Dafne Schippers

NPO 1
21:30 uur

In de laatste aflevering van Evenblij maakt vrienden gaat Frank Evenblij op bezoek bij Ilja Leonard Pfeijffer, Dafne Schippers en het koppel Thekla Reuten en Gijs Naber. Pfeijffer laat in zijn thuisstad Genua zien hoe hij woont en werkt. Vervolgens spreekt Evenblij met Schippers over de verwachtingen voor de Olympische Spelen in Tokio en haar blessures. Tot slot een gesprek met acteursechtpaar Reuten en Naber, die voor het eerst een gezamenlijk, persoonlijk interview geven.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV