Katja Schuurman op droomreis met tv-veteranen in nieuw seizoen Beter laat dan nooit

Katja Schuurman op droomreis met tv-veteranen in nieuw seizoen Beter laat dan nooit
Opvolger van Olcay Gulsen

Nieuws :

RTL heeft besloten een nieuw seizoen te maken van het succesvolle feelgoodprogramma Beter laat dan nooit. In het eerste seizoen ging Olcay Gulsen op reis met Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens, dit keer is de eer aan Katja Schuurman.

Midden- en Zuid-Amerika
In het eerste seizoen ging het vrolijke viertal samen met Gulsen naar Zuidoost-Azië, waar ze een aantal hilarische avonturen beleefden. Ondertussen was er ruimte voor openhartige en ontroerende gesprekken met de tv-veteranen. Aan de formule wordt in het tweede seizoen weinig gesleuteld. Dit keer gaat de reis naar Midden- en Zuid-Amerika.

Culturen en gebruiken
Tijdens hun tocht door Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken ze kennis met de culturen en gebruiken van de landen en is er opnieuw tijd voor bijzondere gesprekken - maar dit keer met een andere gesprekspartner. De mannen zijn erg content met Katja Schuurman als kersverse reisleidster: "We hebben gevraagd om een sprankelende dame, vol levenslust en levenservaring."

Het tweede seizoen van Beter laat dan nooit is vanaf woensdag 22 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV