Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd vanaf 10 februari te zien op SBS 6

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd vanaf 10 februari te zien op SBS 6
Patty Brard en Gordon doen alles om jong te blijven

Nieuws :

Na tientallen jaren in showbizzland weten Patty Brard en Gordon inmiddels wel van de hoed en van de rand, maar ook bij hen begninen de jaren te tellen. Hoe kunnen ze toch in goede gezondheid oud worden? In Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd onderzoeken ze manieren om jong te bljiven.

Drank en drugs
Beide tv-sterren hebben er in hun carrière weleens slechter uitgezien, maar Patty Brard heeft een maagverkleining ondergaan tegen haar overgewicht en Gordon heeft na een periode in een afkickkliniek drank en drugs definitief afgezworen. Deze gezonde levensinstelling smaakt echter naar meer en daarom gaan ze op zoek naar behandelingen over de hele wereld om jong en gezond te blijven.

Rituelen
In Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd reist het flamboyante duo zes weken lang de wereld rond. Ze doen verschillende landen aan, elk met hun eigen bizarre, extreme en lachwekkende schoonheids- en gezondheidsrituelen. Patty en Gordon zijn de moeilijkste niet en ondergaan zoveel mogelijk van deze rituelen, van levend begraven worden tot keihard in je gezicht geslagen worden en zich laten steken door bijen of bloedzuigers.

Het nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is vanaf maandag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd vanaf 10 februari te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier