Maandag in Spoorloos: zoektocht naar vader in Griekenland

Maandag in Spoorloos: zoektocht naar vader in Griekenland
Kan Jacqueline haar vader terugvinden?

Kijktip :

Komende maandag (27 januari) staat er opnieuw een emotionele reis op het programma in Spoorloos. Jacqueline wil namelijk kennismaken met haar Griekse vader en heeft daarvoor de hulp ingeschakeld van "Mr. Spoorloos" Derk Bolt.

Ongepland zwanger
Toen de moeder van Jacqueline pas achttien jaar was, kreeg ze een relatie met een Griekse gastarbeider. De twee waren weliswaar dol op elkaar, maar toch was de zwangerschap van Jacquelines moeder niet gepland. Haar vader stuurde het stel zonder pardon met de trein naar Griekenland, maar daar deed Jacquelines moeder een schokkende ontdekking.

Verloofd
Eenmaal aangekomen kwam ze er namelijk achter dat de Griekse arbeider al verloofd was met een andere vrouw en dat ze zelfs al plannen hadden gemaakt voor een huwelijk. Diep teleurgesteld reisde de moeder van Jacqueline in haar eentje terug naar Nederland, waar ze enkele maanden later beviel van Jacqueline. Nu gaat Derk Bolt voor haar op zoek naar haar vader.

Spoorloos is elke maandag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Spoorloos: zoektocht naar vader in Griekenland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier