Kamp Waes vervangt vanaf maandag Proefkonijnen op NPO 3

Kamp Waes vervangt vanaf maandag Proefkonijnen op NPO 3
Programma van Kaj van der Ree van de buis gehaald

Kijktip :

De gevolgen van de aanklachten tegen Kaj van der Ree worden op maandag 27 januari duidelijk. De presentator, die door meerdere (minderjarige) meisjes van seksueel wangedrag wordt beschuldigd, is met zijn programma Proefkonijnen van de buis gehaald. In plaats daarvan is Kamp Waes te zien op NPO 3.

Fouten gemaakt
Een kleine week geleden werd bekend dat Van der Ree zich schuldig gemaakt zou hebben aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hij zou een aantal vrouwen gevraagd hebben naaktfoto's te sturen en zich voor hem uit te kleden, waarna hij begon te masturberen. Meerdere instanties hebben nu afscheid van hem genomen: 3FM, RTL, BNNVARA en het Rode Kruis.

Tom Waes
Dat betekent dat het nieuwe seizoen van Proefkonijnen, dat net was begonnen met het nieuwe presentatieduo Van der Ree/Jurre Geluk, alweer van de buis wordt gehaald. In plaats daarvan zendt NPO 3 vanaf maandag 27 januari het programma Kamp Waes uit, dat eerder al te zien was op de Vlaamse televisie. Het programma wordt gepresenteerd door Tom Waes. Lees hier meer info over Kamp Waes.

Het nieuwe programma Kamp Waes is vanaf maandag 27 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Kamp Waes terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kamp Waes vervangt vanaf maandag Proefkonijnen op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV