Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide live op tv

Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide live op tv
GP Adrie van der Poel

Sport :

Op zondag 26 januari wordt de wereldbeker veldrijden afgesloten met de wedstrijd in het Nederlandse Hoogerheide, die de GP Adrie van der Poel heet. De NOS en Eurosport doen live verslag, op tv of online via een livestream bij Gids.tv.

Vrouwen
Bij de vrouwen is het erg spannend wie de wereldbeker gaat winnen. Het verschil tussen de Nederlanders Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst is minimaal. De vrouwen starten om 13.30 uur.

Mannen
Mathieu van der Poel gaat de wereldbeker niet winnen. Daarvoor heeft hij te veel wedstrijden gemist. Als hij wel meedoet, wint hij dit seizoen ook. Dit weekend is hij erbij in Hoogerheide. De Belg Toon Aerts leidt het algemeen klassement. De mannen starten om 15.00 uur.

De wereldbeker veldrijden in Hoogerheide is zondag 26 januari vanaf 13.30 uur live te zien via een NOS-livestream bij Gids.tv. Eurosport zendt alleen de mannen op Eurosport 1 uit, de vrouwen alleen via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 te zien isPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier