FC Groningen - Ajax live op tv

FC Groningen - Ajax live op tv
Blijft Ajax de stabiele koploper?

Sport :

Op zondag 26 januari spelen Ajax en FC Groningen in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Euroborg in Groningen. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten FC Groningen - Ajax

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers zijn lekker uit de startblokken gekomen in deze tweede seizoenshelft. De ploeg van Erik ten Hag won wat moeizaam van angstgetner Sparta (2-1), maar wist in de beker dan wel weer uit te halen tegen de amateurs van Spakenburg. Door drie goals van Siem de Jong, twee van spits Traoré en de debuuttreffer van Ünüvar wist de ploeg met maar liefst 7-0 te winnen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

FC Groningen
FC Groningen kan met de tiende plek op de ranglijst wel eens een vrij troosteloze tweede seizoenshelft tegemoet gaan. Een plek in de play-offs voor Europees voetbal lijkt niet zo zeer mogelijk, maar ook naar onder kijken lijkt niet echt meer nodig. Wel zou het leuk zijn om nog wat grote wedstrijden te winnen, bijvoorbeeld tegen Ajax?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.15 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Groningen - Ajax is zondag 26 januari om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FC Groningen - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV