Sinterklaascadeau van Netflix

Sinterklaascadeau van Netflix
Alle seizoenen Friends binnenkort op Netflix

Nieuws

Goed nieuws! Vanaf 1 januari kan iedere liefhebber Friends bekijken via Netflix.

In 1994 maakte de wereld kennis met zes vrienden in de hitserie Friends, die nog steeds als een van de meest populaire sitcoms ooit gezien wordt. In de tien seizoenen die zouden volgen, zagen kijkers het leven van zes New Yorkers.

Kijkers kunnen zich identificeren met zes compleet verschillende karakters. Door onder andere de competitieve Rachel, onhandige Ross en de soms wat dommige Joey, wordt een hilarische sitcom neergezet waar na meer dan twintig jaar nieuwe fans zich aansluiten bij de trouwe kijkers.

Nadat Netflix een mysterieuze tweet plaatste, begonnen de geruchten dat nu de afleveringen toch eindelijk op Netflix te vinden zouden zijn. In deze tweet is Facebook te zien, met zes vriendschapsverzoeken. Mede door de klappende handjes wordt door fans al heel snel de link met Friends gelegd.

Het verhaal ging als een lopend vuurtje, door hetzelfde account is vandaag bekendgemaakt: Friends op Netflix is een feit. We'll be there for you, 'cause you're there for us too...'. Wie bekend is met de sitcom, begrijpt meteen dat hier verwezen wordt naar de titelsong van Friends en hiermee worden alle geruchten bevestigd: Friends zal binnenkort op Netflix te bingen zijn!

Wie het liefst nu al zou willen kijken, zal nog even geduld moeten hebben.
Netflix laat weten dat de afleveringen vanaf 1 januari 2018 te zien zijn.

Als je niet kunt wachten, bekijk hier alvast de 10 leukste blooper-scenes van Friends:

Tags: netflix, serie, humor, friends, fans, sitcom

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »